De echte Ardennen: Marche - Nassogne : tussen Famenne en Ardennen

Marche - Nassogne : tussen Famenne en Ardennen


Deze streek, gelegen op de rand van het Ardense woud en genesteld tussen de vallei van de Lesse en die van de Ourthe, heeft haar landelijk charme behouden dankzij de landschappen en het natuurlijke decor en biedt de bezoekers de infrastructuren van een stad.

Het is de samensmelting van twee werelden waar het zeer aangenaam is te vertoeven. 

De streek Marche & Nassogne is een echt paradijs voor de liefhebbers van natuur, wandelaars en andere sportliefhebbers. Het is een echte terugkeer naar de bron.
De liefhebbers van shopping, evenementen, ontspanning en cultuur zullen eveneens niet ontgoocheld zijn !

De gastronomie heeft een zekere betekenis in onze streek. Fijnproevers en lekkerbekken zullen met genoegen de geuren en smaken van onze streekproducten ontdekken bij het proeven van verscheidene gerechten in de talrijke restaurants van de streek.
Na een stevige wandeling en een goede maaltijd zal u ongetwijfeld genieten van een aangename nacht. U hebt immers de keuze tussen een hotelkamer, een gastenkamer, een kamer op de boerderij, een landelijk verblijf of een camping, allen van goede kwaliteit.

Het Maison du Tourisme (toeristische dienst) zal u de nodige informatie verstrekken betreffende de streekproducten, de evenementen en de herberging.

De toeristische troeven van de streek Marche & Nassogne worden opgewaardeerd door o.a. een dynamische filmzaal en interactieve praatpalen.
Kort samengevat bezit de streek van Marche & Nassogne een overvloed aan rijkdommen die enkel nog uw bezoek verwachten !

http://www.ftlb.be/nl/ardenne/marche_nassogne.php?paysid=9